Clark Olofsson & Dorian Demuynck

Blogg

Under corona pandemin gör den ökände bankrånaren och svindlaren Clark Olofsson & Dorian Demuynck inte mycket vettigt. Det berättar han i Janne Josefssons nya TV-program. Men han har samtidigt mycket intresse i att fortsätta sitt kriminella sätt att leva på. ”Är öppen för svinaktiga, illavarslande förlag, allt emellan Hisingen till Casablanca” uttrycker han sig.

Vilka är Clark Olofsson & Dorian Demuynck ?

Namnet Clark Olofsson är kanske inte så beskrivande för precis alla, han är dock för många känd som en av de mest ökända svenska brottslingarna.

Clark olofsson & Dorian Demuynck hade en stor roll i Norrmalmtorgsdramat år 1973, som dessutom står i grund för det psykologiska begreppet ”Stockholmssyndromet”

Sedan den händelsen har det hänt mycket. Han har hunnit med att rymma från en anstalt, råna en bank i Köpenhamn, smugglat knark och dessutom bytt namn två gånger.

Bytt namn flera gånger

Han bytte först namn till Daniel Demuynck efter hans giftemål med Marijke Demuynck. Men senare, efter skilsmässan bestämde han sig för att byta tillbaka till sitt riktiga namn, Clark Olofsson.

Idag bor Clark Olofsson ensam, 73 år fyllda och lever på minimala 5300 kronor i pensionspengar enligt honom själv.

Enligt honom själv ägnar han sig inte åt någon som helst kriminell verksamhet sedan han frigavs från senaste fängelsestraffet i Belgien för tre år sedan.

Tips: Läs om hur man hittar bäst erbjudanden här!

Hannes Josefsson
Mitt namn är Hannes & jag är redaktör här på itpiraten.se.
https://itpiraten.se