hur lång tid tar det att flyga till kreta

Blogg

Hur lång tid tar det att flyga till Kreta?

Ni kanske undrar, ”Hur lång tid tar det att flyga till Kreta?” Denna fråga är vanlig bland resenärer, eftersom det kan vara en avgörande faktor när man planerar sin semester. Men oroar er inte, vi har svaret!

I genomsnitt tar en direktflygning från Stockholm till Kreta omkring fyra timmar och trettio minuter. Men tiden kan variera beroende på en mängd olika faktorer. Så alltid dubbelkolla med flygbolaget rörande den exakta flygtiden, eftersom det kan skilja sig mycket på grund av väder, typ av flygplan, och rutt.

Avfärd

Destination

Genomsnittlig flygtid

Stockholm Kreta 4h 30m
Göteborg Kreta 4h 50m
Malmö Kreta 4h 20m
Uppsala Kreta 4h 45m

Hoppas att ni har hittat svaret ni letade efter. Kanske ni redan börjar packa era väskor för en äventyrsresa till Kreta?

Tid att tänka på andra faktorer för resan

Men snälla, glöm inte bort att det inte bara handlar om flygtiden. Resan till flygplatsen, incheckningstiden och väntan på flygplatsen kan också ta tid. Så alltid planera extra tid för oförutsedda händelser.

Nu kan ni slappa av med en uppfriskande drink i handen och börja drömma om den underbara semestern som väntar på er i Kreta. Lycka till med er resplanering och god resa!

Hannes Josefsson
Mitt namn är Hannes & jag är redaktör här på itpiraten.se.
https://itpiraten.se