Vem är mördaren i Höör – Flashback?

Blogg

När 18-åriga Elin Klinteberg försvann i Höör spekulerades det vilt på Flashback om vad som egentligen hade hänt henne. Bara dagar efter hennes försvinnande upphittades hennes döda kropp, nedgrävd i den misstänkte 27-åringens trädgård.

Vem är mördaren i Höör enligt Flashback?

Mördaren som heter Philip Grahn var vän med Elin och under mordnatten hade de umgåtts i hans husbil och haft en spelkväll.

27-åringen hjälpte till en början med att leta efter Elin och gjorde allt han kunde för att förvilla polisen. Han tömde till och med toaletten i husbilen för att få bort spår som kunde knyta honom till Elin under mordnatten. Hammaren slängde han också tillsammans med Elins ägodelar i en damm inte långt ifrån bostaden.

Erkände i förhör

Philip Grahn erkände tidigt i förhör att det vara han som hade mördat Elin med hjälp av en hammare. I ett tidigt förhör visade 27-åringen ånger över att han inte ringt 112 på direkten. Philip Grahn dömdes mot sitt nekande till 16 års fängelse för mordet på Elin men har hela tiden nekat till mordanklagelserna eftersom uppsåtet aldrig var att döda, enligt honom själv.

Svaret på frågan vem är mördaren i Höör Flashback är Philip Grahn. Flera på Flashback hade redan spekulerat om att det var just 27-åringen som vad mördaren.

Hannes Josefsson
Mitt namn är Hannes & jag är redaktör här på itpiraten.se.
https://itpiraten.se