social

Nina Glimsell – allt du behöver veta om influencern och dokusåpastjärnan

Blogg

Nina Glimsell Udovicic, född den 20 april 1994, är främst känd som dokusåpadeltagare. Hon har tidigare medverkat i dokusåpor som “Ex on the beach” och “Paradise hotel”. Hon är även influencer och har tidigare designat en egen klädkollektion. 

Snabbfakta om Nina Glimsell 

NamnNina Glimsell 
ÅlderFödd den 20 april 1994. 
BorGöteborg. 
FamiljFästman, sonen Phoenix. 

Nina Glimsell bakgrund

Nina Glimsells föräldrar är från Balkan, det vill säga hennes mamma är serb från Bosnien och hennes pappa är serb. Hon är född och uppvuxen i Göteborg och enligt flera sajter bor hon numera på en adress i Göteborg. 

Nina Glimsell pojkvän och kärleksliv

Under inspelningarna av ”Ex och the beach” och Paradise hotel träffade Nina Glimsell Marcelo Pena, även han en känd dokusåpaprofil. De blev snabbt kända för sitt stormiga förhållande, men gick rätt snabbt skilda vägar efter en tid tillsammans. Efter det blev hon tillsammans med Dennis Mlivic, men även de separerade efter nio månader tillsammans. I dag är Nina Glimsell tillsammans med Philip Elgestål, som spelar hockey till vardags. Hon höll länge pojkvännen hemlig, trots att de har varit ett par i flera år och även förlovat sig och skaffat sonen Phoenix tillsammans. 

Nina Glimsell Paradise Hotel

Nina Glimsell medverkade i Paradise Hotel år 2018 och blev snabbt uppmärksammad när hon träffade och startade en romans med deltagaren Marcelo Pena. Efter programmet blev de ett par men gjorde slut efter ett år. 

Nina Glimsell Ex on the beach

Nina Glimsell klev in i Ex on the beach år 2020 och träffade under inspelningarna deltagaren Dennis Mlivic. Även de blev ett par efter programmets slut men bestämde sig för att göra slut nio månader senare. 

Nina Glimsell gravid

I november 2021 avslöjade Nina Glimsell att hon var gravid med sitt första barn, och att hon skulle föda i april kommande år. I maj 2022 lade Glimsell upp ett inlägg på sitt Instagram-konto där hon bekräftade att hon hade fött barn, sonen Phoenix. I inlägget skrev hon att hon aldrig hade känt en sådan kärlek tidigare och att hon, om möjligt, var ännu mer kär i sin partner efter förlossningen än innan. Efteråt har hon även skrivit om sin tuffa förlossning som fick avslutas med sugklocka. Hon sprack från vagina till ändtarm och fick den allra allvarligaste formen av förlossningsskada, det vill säga grad 4. 


Nina Glimsell sociala medier

Eftersom Nina Glimsell är en influencer är hon aktiv på sociala medier. Här finns hon bland annat: 

  • Glimsell har ett välbesökt Instagram-konto där hon har över 129 000 följare i skrivande stund. 
  • Facebook. Hon finns även på Facebook. 
  • Hon hade även tidigare en blogg på portalen Nouw där hon skrev om mode, shopping och sin vardag. 

Nina Glimsell kläder

Nina Glimsell verkar av allt att döma ha ett gediget intresse för mode och kläder och har bland annat designat en klädkollektion tillsammans med Madlady. Kollektionen kallades Madlady x Nina Glimsell. I kollektionen, som numera inte går att köpa online, fanns bland annat t-shirts, leggings och collegetröjor i en ledig stil. 

Nina Glimsell Flashback

Det är minst sagt många som är nyfikna på och vill veta mer om Nina Glimsell. Det är till exempel många som googlar på “nina glimsell udovicic naken”. Därför är det heller inte så förvånande att Glimsell är väl omskriven på Flashback. Det finns flera trådar om henne där människor frågar om de har mer information om henne, och som kommer med både skvaller och fakta. Något som diskuteras livligt är bland annat hennes kärleksliv, vad hennes pojkvän år 2021 hette och det kommer även flera förslag på namn.