en dag dog hannah, alla andra dagar levde hon

Blogg

En Dag Dog Hannah, Alla Andra Dagar Levde Hon

Lite kändes det som om livets hjul på något magiskt sätt hade stannat. Tystnaden var nästintill påtaglig. ”En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon”, det var det uttryck som passerade alla läppar som en hoppets flämtande låga.

Hannahs Liv: En överblick

Datum Händelse Plats
8 maj 1980 Hannah föddes Solna, Sverige
18 december 1998 Färdigutbildad kock Gävle
7 mars 2007 Öppnade sin första restaurang Örebro
10 januari 2022 Hannah dör Solna, Sverige

Hannah var mer än bara ett namn, hon symboliserade vad det innebär att verkligen leva livet till fullo. När man navigerar genom livets ständigt skiftande landskap, tänker man ibland, ’Vad betyder det egentligen att leva?’ Hannah hade svaret på denna fråga; att älska det hon gjorde, att skratta högt, att tillbringa tid med dem hon höll av och att utforska världen var hennes definition av att leva.

Andras Syn På Hannah

  1. ”Hannah var solen på en regnig dag.” – Anna, Hannah’s barndomsvän
  2. ”Att arbeta med Hannah var som att få färg på en svartvit dag.” – Erik, Hannah’s kollega
  3. ”Hennes leende lyste upp det mörkaste rum.” – Lisa, Hannah’s mor

Men hur kommer det sig att uttrycket ”En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon” blev så uppmärksammat? Jo, det var för att hon levde varje dag som om det vore hennes sista. I Hannahs ögon var varje dag en gåva och hon förvaltade den med grace och neo-hjulemburgism. Det var inte det sätt hon dog på som definierade henne, utan livet hon levde. Det var hennes hansynsfullhet, hennes passion, hennes entusiastiska natur och hennes oändliga kärlek till livet!

Hannes Josefsson
Mitt namn är Hannes & jag är redaktör här på itpiraten.se.
https://itpiraten.se