Nya Super Mario filmen – Då kan du se den i Sverige

Blogg

Nästa år beräknas den nya Super Mario filmen ha premiär. Vi vet att han är en populär och omtyckt karaktär. Mario såg dagens ljus redan 1981. Om ni, precis som många andra är taggade och förväntansfulla på att få se filmen finns det ett par saker ni skulle kunna göra för att ladda upp ytterligare.

Mängder med Mario spel

Medan ni väntar in filmen, finns det massor med Super Mario spel. Dessa finns tillgängliga till flera olika sorters spelkonsoler, till exempel Nintento, Xbox, Playstation och klassiska datorspel. Oavsett vad ni har tillgång till borde ni verkligen sitta ner och prova att spela dessa beroendeframkallande och mycket roliga spel. Både klassiska, och modernare spel finns att prova. Om du inte vet vilket eller vilka spel ni ska satsa på, är det enkelt för er att söka på internet efter inspiration. För att nämna några titlar på de populäraste spelen som är värda att prova är dessa: Super Mario 3D World, Super Mario Party och även Super Mario Galaxy.

Slå på stort med ett kalas

Ett annat riktigt bra sätt att ladda upp inför filmpremiären är genom att anordna ett kalas. Föreställ er ett riktigt roligt kalas, med Super Mario som huvudsakligt tema. Självklart finns det några heta tips på hur du kan gå tillväga för att förbereda inför detta minnesvärda och roliga Super Mario kalas.

  • Hinderbana i Mario-Stil. Prova att göra en hinderbana som kalasdeltagarna kan prova att hoppa över och krypa under. Detta kommer garanterat att uppskattas. Speciellt då det både ger motion, nöje och känslan av att prova på att helt enkelt vara Mario för ett ögonblick. Ni kan själva kolla in hur det ser ut i spelen för att skapa en rolig bana. Som påminner om Super Marios värld. Använd fantasin och klura ut fler lekar som påminner om Super Mario-spelens tema. Dessutom finns det faktiskt partyspel man kan köpa, ifall inspirationen tryter.
  • Ifall ni har leksaker eller gosedjur hemma föreställande figurerna, kan ni ställa upp hinkar och turas om att försöka kasta ner dem i hinkarna. Vem vinner? Detta kommer säkert bli en rolig utmaning för både stora och små.

Vad behövs till kalaset?

Först och främst behöver ni skaffa dekoration i Mario-stil. Det finns flertalet tillbehör som kommer få kalaset att kännas som att vara med i Marios värld.

Skaffa ballonger och varför inte tallrikar och glas med Super Mario på? Dessutom kan ni satsa på maskerad då ni klär ut er till karaktärerna från spelet, för att göra det hela extra roligt. Baka en härlig tårta, som passar ert tema. Färgerna rött, grönt och blått passar också perfekt. Täck bordet med en duk i någon av färgerna. Till exempel röd. Allt ni behöver till kalaset finns att beställa online. All slags dekoration, tallrikar, muggar och ballonger och övrigt som kommer maxa kalasdeltagarnas upplevelse. Sedan är det bara fantasin som sätter gränser. Eftersom det finns mängder med roliga saker att beställa online, är det inte alls så krångligt att satsa på temafest. Ta en titt nu på en gång och förbered er för den kommande filmen.

Se den gamla filmen

Om ni inte är så sugna på att arrangera ett kalas, finns det annat ni kan hitta på. För att ge exempel, kan ni ha en filmkväll för att se filmen från 1993. De vuxna som kanske redan sett den, kan få en nostalgisk och rolig upplevelse. Yngre fans kan också tycka det är roligt medan ni väntar på den nya filmen. Dessutom finns det faktiskt en serie värd att spana in också, om ni vill fortsätta i nostalgins tecken. Det finns många roliga avsnitt ni kan titta på. Poppa popcorn, fyll på godisskålen och njut.

Hannes Josefsson
Mitt namn är Hannes & jag är redaktör här på itpiraten.se.
https://itpiraten.se