varför finns inte the last kingdom säsong 5 på netflix

Blogg

Svaret på varför finns inte The Last Kingdom säsong 5 på Netflix

Skyndar du att titta på The Last Kingdom säsong 5? Känner du den irriterande känslan eftersom den inte är tillgänglig på Netflix? Låt oss stilla din nyfikenhet.

Netflix, trotts sin enorma databas, släpper serier och filmer i olika tider runt om i världen på grund av licensavtal. Likaså, även en populär serie som The Last Kingdom har sin egen utgivningsrutin och kanske inte alltid kommer när vi förväntar oss.

Tv-show Utgivningsdatum Status
The Last Kingdom November 2018 Säsong 4
The Last Kingdom TBD Säsong 5

Nu frågar du dig säkert, ”när kommer säsong 5 då?” Tyvärr, den exakta tidpunkten är fortfarande okänd. Men var inte orolig, Netflix har en historia av att släppa nästa säsong av en show inom ett år eller två efter att den föregående säsongen släpptes.

Nästa steg

För att hålla koll på detta, kan du kolla officiella nyhetssidor och Netflix sociala medier kanaler för uppdateringar. Om du är en riktig fan, varför inte ta en titt på boken serien är baserad på i väntan på säsong 5?

  • Läsa boken
  • Kolla in skaparna och skådespelarnas sociala medier för uppdateringar

Även om det är frustrerande att vänta, kommer den bästa belöningen att vara att se säsong 5 av ’The Last Kingdom’ när den äntligen kommer ut på Netflix. Lycka till!

Hannes Josefsson
Mitt namn är Hannes & jag är redaktör här på itpiraten.se.
https://itpiraten.se